Miting pro Basarabia la Bucuresti

Am fost la manifestatie, asta ca eram curios sa vad ce mai iese. Daca la altele s-au intamplat chestii organizate, cu activisti si alte nebunii.

Eh, in schimb la Universitate in seara asta (n.n – aseara)  s-au intamplat vreo doua mitinguri. Cel al noii drepte, unde nu a venit nimeni si unde ei nu erau bagati in seamna decat pentru niste poze cu steaguri coloarate si cel al studentilor basarabeni din Bucuresti. Ei astia din urma au venit cu acuarele, cu steaguri, cu poze, cu foi albe pe care au desenat, erau voiosi, bucurosi, nu scandau, nu calcau spatiul verde, nu se manifestau violent sau foarte zgomotos.
Erau bucurosi si isi sustineau punctul de vedere.  Ei … iata-i.

Au fost si suporteri de la dinamo, au fost si romani si englezi si televiziuni care nu stiau ce sa caute, pe cine sa filmeze si ce declaratii sa ia.
Concluzia ar fi una singura, pe langa cea din video-ul de mai sus, ca maine studentii moldoveni se vor urca in trenuri si vor pleca spre Chisinau.

Si ca m-a intrebat Anca, cati gura casca erau la TNB … Foarte putini! Aia veneau si plecau, in schimb acolo lumea a stat 2 ore si a ascultat discursurile patriotice.

Galerie foto.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d