Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

6 thoughts on “Miting

 1. Doar 6000 de pedisti au fost la miting . Ma bucur ca nu suntem un oras de fanatici … si ca nu le-a iesit figura.

 2. Domnilor, ma scuzati ca intervin, dar nu ati invatat nimic din trecut!

  Nu merita nimeni azi, in Romania sa aiba sustinerea populatiei acestei tari, si stiti de ce? Pentru ca oricine ar fi, nascut in aceasta tara este produsul acestui popor, care a ajuns in ultimii 50 de ani la pamant din punct de vedere al inteligentei reflectata in curatenia interioara si exteriorara a fiecaruia si a tot ceea ce ne inconjoara.

  Prin urmare si Traian Basescu nu este cu nimic mai presus decat oricare parlamentar sau senator cu care vedeti ca se “razboieste pentru voi”, si cu nimic mai presus decat oricare dintre voi sau decat cel care scrie aceste randuri. Si Traian Basescu este un hot si Traian Basescu este un mincinos, si Traian Basescu este un “patriot” care-si baga efectiv picioarele ca noi toti de altfel, zi de zi in aceasta tara prin felul in care intelegem sa traim.

  Suntem cu totii hoti, lasi, fricosi, mincinosi, nesmtiti, slabi. Daca este vre unul altfel sa-mi spuna si mie, dar e mai greu sa admiti toate aceste adevaruri, daca doar te simti curat, afla ca traiesti intr-o iluzie, nu esti nici pe departe curat!

  Asa ca romanule, vrei sa muncesti cinstit, vrei sa fii curat, vrei ca cel de langa tine sa fie la fel ca tine, afla ca nu se poate, pentru ca ne nastem inegali de la natura, dar se poate sa traiesti intr-o armonie relativa, intr-o curatenie reala, intr-o tara frumoasa daca iti faci curatenie la tine acasa, in interiorul tau si in mediul ce te inconjoara, pentru ca si tu furi, si tu minti si tu esti las, doar ti-e frica sa o adminti, si ii vezi doar pe cei care fura mai mult ca tine, pe cei care fura mai putin ca tine nu-i vezi si nu accepti sa recunosti tu ca furi in primul rand. De aici trebuie sa pleci domnule! Exemplul cel mai elocvnet este Japonia!

  Ia-ti perdeaua de pe ochi, uita-te si in stanga si in dreapta, priveste la mai mult de un metru in fata si doreste-ti sa afli adevarul pentru ca te complaci zi de zi in aceeasi minciuna domnule!

  Daca ai suportat sa citesti aceste randuri fara sa ma fi injurat cel putin o data, poate te vei hotara sa schimbi ceva de maine, desi nu cred ca o vei face !

 3. 6000 ti se pare putin? Mie mi se pare OK. Toata Piata Constitutiei a fost plina. In plus, eu nu sunt PDist, dar am fost acolo.

 4. @Cosmin-Sebastian – mars JAVRA PNL-ista de aici cu manipularea ta ieftina – nu merita nimeni, auzi – vreti sa ne faceti o natie de pinguini cu ciocu’ mic inglodati in credite cu buletinul platind dobanzi oligarhilor…

Leave a Reply

%d bloggers like this: