Mobile Marketing Conference

Am primit un comunicat de presa despre ce se va intampla la Mobile Marketing Conference pe 5 mai la Howard and Johnson.

mobile marketing conference

Pe scurt, vor veni sa vorbeasca acolo Steve Dallas (Initiative Romania), Gavin Redeer (Digital Executive Director), Maia  Novolan (Syscom Digital), Dan Virtopeanu (Voxline), Daniel Pana (BCR), Radu Apostolescu (eMAG), Alex Visa (Hyperactive), Pavol Magic (eTarget), Stefan Chiritescu (BBDO).

Parerea mea e ca toti vor veni acolo sa vorbeasca idei si sa spuna ce frumoasa e viata de mobil, ce misto e piata de mobil. In schimb realizari vom vedea fix nimeni. Sau da, exista si realizari. Am pe unii pe mail care imi cer 5000 de euro pentru o aplicatie de mobil. Si daca dau banii aia si aplicatia nu va fi folosita inseamna chestii aruncate pe geam.

Si vin iar, de data asta inainte de conferinta, si ridic steguletul si zic. Nu va laudati cu aplicatiile voastre, Radu. Veniti cu ceva nou, veniti cu inovatie, veniti cu masuri de a educa publicul sa foloseasca internetul mobil.
Adica eu degeaba consum vreo 2 giga de date exclusiv pe mobil, in fiecare luna, daca utilizez din asta doar realitatea.mobi si twitter. Cum sa o zic altfel? Degeaba vine Radu si ne povesteste de cine stie ce ar face el la Emag, daca NU este acum o versiune de mobil pentru emag.ro (nu-mi spuneti ca exista, daca nu-mi face redirect din opera mini nu exista).

Suntem in 2011, lumea a evoluat atat de mult si a trecut pe langa noi. Hai sa nu ne intalnim sa discutam discutii. Hai sa facem si ceva pentru telefoanele mobile din Romania. Nu sa ne laudam numai cu oarece cifre de trafic si ce campanii misto se desfasoara pe SPAM/SMS.

 

 

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: