mobilele mele si SRI-ul

Am reusit o super performanta azi noapte: mi-am uitat telefoanele in masina. Culmea, azi dimineata le-am gasit tot acolo.

Iar asta se poate datora faptului ca SRI vrea sa ridice nivelul de avertizare terorista?  Sau baietii cu ochii albastrii au dat niste telefoane si au rugat persoanele suspecte sa o lase mai moale cu infractiunile pe perioada summitului nato?

Pana una alta asta va fi un test foarte serios pentru Romania. Nu neaparat ca se va intampla ceva, ci doar pentru faptul ca avem un Bush, un Putin, un Sarkozy si niste alti sefi de bome atomice toti laolalta. Pe langa asta AlQuaeda  ameninta si nu m-ar mira sa zica ca sunt toti la un loc, hai sa mergem la Bucuresti. (aici trebuie sa va amintiti bancul cu teoristul afgan trimis la specializare in Romania).

Va fi distractiv, din fericire nu toata distractia o vom vedea noi decat la televizor. Eventual in strada, dar daca o intalnim in strada s-ar putea sa doara si sa se lase cu niste vanatai.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: