Moldovenii fac coadă la vize pentru România

Sute de moldoveni stau la coadă în faţa secţiei consulare a Ambasadei României la Chişinău pentru a primi vize pentru România. După aderarea României la Uniunea Europeană la 1 ianuarie 2007, cetăţenii Republicii Moldova pot intra în ţara noastră doar în baza unei vize valabile.

Nah ca asa va trebuie!

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

10 thoughts on “Moldovenii fac coadă la vize pentru România

 1. nah ca vati oropsit de moldoveni!
  sa facem niste precizari,moldoveni
  sunt ai vostri aia care reactioneaza la sarma, cand ardelenii ai anunta,
  eu les zice celora de peste prut Basarabeni -un echivalent al expresiei ,,teritoriu refuzat,,de catre indiferenta celor care vorbesc romana si se considera romani pardon ,euromani, nu vreau sa fac polemici pe tema asta deoarece timpul si situatia sociopolitica din romania nu se va schimba peste noapte,
  Va
  urez noapte buna domnilor!

 2. E usor sa faci remarci din astea, domnu Killer.
  Si tu doresti ca orice om sa duci o viata mai buna, ei si noi vrem!
  E un drept!
  Multi romani sunt plecati la munca intro tara cu o situatie economica mai fericita, iar britanicii si alti EUROPENI (cei care intradevar sunt vrednici de acest nume) nu prea sunt bucurosi de oaspetii din Romania si ei ar putea spune ” n-am nimic cu romanii, dar mai bine să rămână la ei acolo”, chiar daca acum fac si ei parte din familia europeana.
  Scuza cu romii nu mai tine!
  Intotdeauna cautam in alta parte tapul ispasitor!

 3. mai Piticule, esti cam rau!
  Probabil ai ”incasat-o” de la vreun frate de peste Prut, la figurat s-au la propriu, de te-ai suparat asa si nu ne mai vrei pa ”pamantul tau”, care daca ai sti istorie, a fost parte a Romaniei Mari!
  Dar sa lasam nostalgia, nu?
  Si iti doresc: Sa traiesti bine!

 4. Stacy : si au foarte mare dreptate Europenii cu ce zic .. nu spun ca eu nu as vrea sa plec intr-o tara mai evoluata si mai civilizata si cu o situatie economica mai buna … unde sa fiu platit si tratat ca lumea ( VISE , TAICA , VISE ! ) … dar deja romanii in spania si moldivenii in romania intrec masura …

 5. Mai..nu stiu ce sa mai zic…mi se pare ca aici se vorbeste despre nu stiu…mere si pere..sa zic asa, nu fructe. Mai oameni buni, din cate stiu eu suntem frati ..si istoric si lingvistic.Stau si ma gandesc cati dintre voi v-ati pus in locul celor pe care ii…blamati..ca al cuvant nu-mi vine in minte.
  Cum este sa nu poti sa vorbesti in limba ta materna, sa traiesti ceea ce noi, cei de aici am trait in ani 80-comunism va spune ceva?-
  Si ce va vaicariti atat de tara asta?Macar noi putem sa (mai)spunem ce gandim, sa nu fim inchisi pentru limba pe care o gandim..dar..na…ma rog….

 6. va agitati aiurea! nimeni{importat (care poate schimba ceva)} nu va asculta! macar aventi ocupatie.

Leave a Reply

%d bloggers like this: