Momentul in care nu vrei sa pierzi un film

Zilele trecute am luat o pauza din vazut filme. Bine, am si fost plecat, am alergat de colo, dincolo, n-am apucat sa mai vad filme. Aseara am vrut sa vad unul si ma intrebam ce filme am vazut sau unde am ramas. Asa ca am descoperit in partea din dreapta jos pe HBO GO, butonul de playlist.

playlist hbo go

Acolo pot vedea atat ce filme am vazut, dar si filmele pe care le-am vazut si le-am intrerupt. Iar in cazul acestora din urma filmul porneste exact de la momentul in care am pus pauza sau am inchis fereastra. Astfel incat sa nu fie nevoie sa derulez filmul sau sa ma enervez ca nu gasesc repede momentul pe care vreau sa-l vad.

Ce filme as mai recomanda de vazut pe HBO GO, as zice sa vedeti Calatoriile lui Guliver. Si nu numai ca il vedeti inca o data, dar spre exemplu puteti sa-l puneti copiilor sa vada filmul exact cand vreti voi sau cand vor acestia. Asta ca sa nu mai astepte dupa programul de la televizor sau sa nu zica ca au adormit. Au pierdut vreun moment din
film pot sa-l revada. Cred ca solutia de filme online, pe tableta sau pe telefonul mobil e extraordinara pentru cei mici. Si chiar daca sunt doi, sa zicem un baiat si o fata, iar unul din ei vrea sa vada un film, iar fata sa vada tangled. Pe HBO GO se pot inregistra mai multe terminale pe acelasi cont. Astfel incat cineva se uita de exemplu pe calculator la film, altcineva pe tableta sau chiar pe telefon.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: