Muriti ma! Ceausescu e deja!

Ar fi implinit 91 de ani astazi. Dar nu are cum, e mort, a fost impuscat, a fost executat, a fost matrasit. E tzarana!

Nu pot sa cred cum toata lumea azi il omagiaza pe conducatorul iubit al Romaniei. Ba … nu reusiti sa va treziti? Nu reusiti sa vedeti mai mult decat atat? Ceausescu in sus si Ceausescu in jos, cat de frumos si cat de bine era pe vremea lui Ceausescu. Acum cum e? E exact la fel! Numai ca sunt 1 milion de masini pe strada in Bucuresti in loc de 27.000 cand s-a blocat circulatia astfel incat sa se construiasca metroul.

S-a mai facut ceva de atunci? Nimic, doar cateva mall-uri. Nu, nici macar mall-uri, ca sa iei un circ al foamei si sa faci mall dintr-un mall comunist, nu e nimic in plus.  Cateva case ANL? Adica cum? S-a facut macar un bloc pe an? Nu.

Ba, sunt 20 de ani de cand l-am omorat pe Ceausescu. Cat dracu sa mai plangi un mort? O zi se accepta, o luna e deja mult, sa tii 40 de zile post si negru bla bla … esti cu capul, viata trebuie sa mearga inainte.

Doar 10 oameni cica au fost astazi la cimitir la Ceausescu, restul probabil au murit deja. Cat trebuie sa mai asteptam sa moara si astia 10 oameni?

Auziti ma … asa o sa sarbatorim si zilele de nastere ale lui Iliescu dupa ce nu va mai fi?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: