Mutu e baiat destept

Pentru faza de azi, ca cica ar fi fost prins cu bautura in cantonament sau ca a baut de s-a facut pulbere, nu pot decat sa fiu de acord cu Mutu. E normal si logic sa bei. Greseala lui a fost ca n-a baut de bucurie, ci ca a baut de suparare.

JZJGUWTGJCGJNQWQYQR

Si de altfel cum sa nu bei de suparare. Poate ca la inceput cand am auzit stirea am crezut ca a facut o tampenie de a baut in cantonament, dar am inteles totul la meci. Mutu chiar n-avea de ce sa joace. Mai ales cu cine n-avea  cu cine sa joace. Cu ce alti coechipieri, ca sa ma intelegeti. Asa ca a preferat sa bea de suparare si astfel l-a exclus Piturca din lot. Ceea ce e bine, are o echipa, o cariera de continuat, de ce sa se complice cu niste meciuri anonime la o echipa anonima cum ar fi Romania.

Si Mutu a mai facut o chestie pentru care eu il apreciez. A lasat o nevasta romanca si si-a luat una care stie ce vrea, straineza. Mai e cineva care a facut la fel?

 

Update:  Mutu si Tamas au fost eliminati din echipa nationala.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: