My adsense on hold

Ita surpriza, am descoperit ca daca nu iti ridici banii de la adsense intr-o luna de zile iti pun paymentul on hold si trebuie sa ii contactezi. Acuma sa nu ziceti ca nu am vrut sa iau banii ca am prea multi si asa mai departe, din contra, insa dupa 5 dupamasa nu gasesti nici o banca care sa iti dea niste western union pe aici, iar daca te duci la alte centre de WU se uita la tine ca la felul 14 cand e vorba sa iei bani de la o companie si nu de la o persoana.

Pana una alta i-am contactat pe cei de la adsense sa vedem daca imi aduna putinii bani din noiembrie cu ce am pana acum, sa vedem ce iese. Drept urmare, daca vine cecul / wu-ul de la adsense faceti un pustiu de bine si duceti-va si cautati o banca sau vreun agent de unde puteti sa ridicati banii fara prea mare bataie de cap. Pacat insa ca la noi doar putini dintre agenti stiu sa utilizeze serviciul ala pentru care lucreaza.

Si mai e una, Raiffeisen bank a fost super premiata pentru faptul ca a avut cele mai mari incasari / plati western union, dar daca te duci si le zici ca ai un wu de la google iti zic ca e persoana juridica si ca nu pot sa ti-l proceseze.

Si cum sa ma duc la western si sa zic … stiti … am si eu 100 de dolari de primit, cand ei lucreaza numai cu sume de la 1000 in sus trimise din afara.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: