Ne-am trezit in Europa

… si actionam tot Romaneste.

Cu alte cuvinte, Europa bine ai venit in Romania.
Urmaresc de cateva zile, cum la fiecare vama din tara, la fiecare oras din tara se trezesc soferii, cu taxe vamale puse aiurea. Asta in timp ce Romania nu mai are nici o vama la granitele de vest si sud. Are doar cu Republica Moldova si cu Ucraina.
Bineinteles ca reactionam la chestia asta in cel mai Romaneste sens: cu blocat trafic, cu scandal, cu claxoane si injurii.
Tot romanesti sunt si asa zisele taxe de ecologizare  puse la granite. Pentru ca … ele sunt sursa de venit sigura si mare pentru toate primariile din zona respectiva. Si chiar daca nu fac nimic, ei se simt bine si sunt multumiti. N-am nimic impotriva celor care nu le-au scos la inceputul anului, insa… e funny cum ei se trezesc si se sperie acum ca sunt in Europa si ca trebuie sa scoata aceste taxe.

Acuma incepe partea frumoasa, vazand cum primarii din orasele apropiate vamilor plang dupa niste bani, pe care nu ii contoriza nimeni. Acuma se vor vedea daca aceia sunt primari si daca stiu sa isi dezvolte orasele. Nu sa stea si sa astepte sa pice, cum au facut pana acum.

Dezaprob modul prin care au actionat soferii la vami, dar, se pare ca asta a fost singurul fel prin care puteau atrage atentia.
Stii … daca chemi presa sa ii reclami ceva, si nu e scandal … deja nu se mai implica nimeni. Si … asta e alta discutie despre presa.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d