Nebunia schimbarii Guvernului

Din toata distractia remanierii guvernului punctul culminant a fost demiterea ministrului de Finante, Sebastian Vladescu. Adica el a fost singurul vinvoat pentru imprumuturile la FMI, pentru taxe, pentru impozite, pentru faptul ca Romania o ducea prost. N-a fost vinovat Boc pentru ca e incompetent si nu stie ce sa le cerea ministrilor lui, n-a fost vinovat nimeni altcineva decat Vladescu. Care Vladescu si-a facut treaba asa cum stia el mai bine, insa e o diferenta mare intre a administra o firma particulara si a administra o tara.

Pe langa demiterea lui Vladescu, demisia lui Videanu a fost un fass, probabil acesta a fost luat pe nepregatite si a zis ca sa nu fie si el mai prejos.

In schimb Boc e prostalau, chiar mai prostalau decat Geoana. Nu te poti duce in partid cu demisia pe masa si sa ii intrebi pe aia ce vor sa faca, daca vor sa mai fure de la buget si de la populatie sau daca mai remaniem o data guvernul sa mai continuam asa sa vedem cat o mai ducem. Cum astia din PDL l-au mai fraierit o data pe Boc, acesta a ramas la carma guvernului si toate merg la fel inainte, spre inalte culmi ale capitalismului.

Avea dreptate ceva om politic care a declarat zilele trecute ca acest Guvern merge pe pilot automat, folosindu-se de un program politic si economic de la FMI, pe care nu l-au inteles, nu se chinuie sa-l intelegaga si nu se complica sa-l aplice altfel in continuare.

Hai cu motiunea, daca avem o alta oferta mai buna decat Johannis. Daca nu hai cu motiunea si sa-l vedem pe Ponta premier. Cel putin el nu va face declaratii hazardate. (sper)

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: