Netcamp 2010

Ce am notat eu de la Netcamp 2010:

Cloud computing de la Microsoft continua sa fie o chestie de tip trendy pe care trebuie sa o aiba toti ca asa e misto. De asta nu-mi place prezentarea. O aplicatie care merge misto in cloud nu-l invata nimic nici pe manager, nici pe director, nici pe tipa de la marketing.

Hugo Wardle: trebuie ca fiecare sa aiba un “wow line”.  (si ceva vacute pe pereti pe care nu le-am inteles in context)

Groupon au venit cu tupeu in Romania, se dezic de greselile de pe site (deci sunt intentionate). Spun ca sunt o alternativa a  clasicului city guide, oferind chestii pe care vrem sa le exploram.  Incearca sa aduca impreuna offline-ul si online-ul si au vreo alti 30 de comptetitori in Romania pe care i-ar distruge batand din degete.  La prezentarea  asta toata lumea s-a intrebat daca faza cu Google nu e un bluf tocmai ca sa dea misto in peisaj si sa mai salte compania.

Romtelecom aniverseaza 1 an de prezenta in online. (!!!) Si va dati seama ca astia ofera servicii de internet de prin 1996 toamna? Se lauda cu oferte exclusive pe net (ati vazut si mai devreme ca am zis despre ele), dar si cu faptul ca fac streaming la meciurile din Uefa Champions League pe dolce-sport.ro (la calitate HD / cand e urmatorul meci ca as face un review la aplicatia asta?). Eu ma intreb de ce nu fac si streaming la televiziunea dolcesprot, ca oricum toata lumea face asa ceva.

La WeWorkWeb Alex Lapusan a avut o super prezentare despre cum sa faci software si ceva guideline-uri despre cum sa faci un fel de project management al serviciilor.( Daca pui prezentarea online da-mi si mie un @ sau un mail 🙂  )

Spre marea mea surprindere la sesiunea de startup now a fost atat de aglomerat incat s-a stat si in picioare si pe afara (usile ramanand deschise). Prezentarea Bogdanei o vom trata separat.

Si ca sa fim noi, plebea, astia de la netcamp … in sala de alaturi a fost Venture Connect(by Biris Goran)

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: