Nici un protest nu va tine sa faceti

Nici un protest nu va tine sa faceti

Am auzit ca astazi trebuiau sa se blocheze drumurile din Romania. Si anume ca transportatorii nostri trebuiau sa blocheze intrarile in orase, pentru ca nu mai suporta si pentru ca nu mai au incredere in guvern. Ca sunt taxele prea mari, ca nu stiu ce se intampla, ca nu sunt poduri peste calea ferata pe centura Aradului.

Categoric, mi se pare foarte corect ca sa protestezi atunci cand ceva nu e in regula. Si as fi vrut sa ne distram putin azi cu drumuri blocate cu trafic greu pe sosele suspendat si asa mai departe. Va dati seama ce drumuri libere am fi avut astazi daca transportatorii n-ar fi lucrat?

In schimb, s-a sesizat ministerul si i-a chemat la negocieri pe transportatori. In urma acestor negocieri s-a suspendat protestul de astazi. Ce s-a obtinut la acele negocieri …
Minuta_Page_1

Adica nimic. Va multumim ca ati venit, va vom raspunde noi in 30 de zile.

Dar e bine ca au reusit sa obtina ceva. Chiar si o promisiune fara acoperire.

Acum stiti de ce in afara nu sunt atat de multe tiruri pe autostrazile lor nu? Pentru ca ei au cai ferate, iar pe acestea circula trenuri. Iar trenurile nu circula cu 30 km/h. Si nu fac doua zile de la Bucuresti la mare.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply