Night fun

Ce poti face duminica seara, tarziu, daca cumva te plictisesti si te gandesti ca luni dimineata ai munca?
Pai, poti sa cobori la magazin sa iei cola, ca mine, sau … poti sa te intalnesti cu vecinii disperati pe scara care scoteau apa din case.

Drept urmare, s-a spart o tzava de apa la mine in bloc, aseara tarziu, undeva la etajul 3 – 4. Nu stiu la care, ca de la 3 in jos curgea apa pe scara ca la arteziana, iar la tipul de la etajul 3 era apa vreo 10 centimetri acolo. Acuma … daca l-a inundat ala de la 4 imi pare rau, daca s-a induntat el singur si pe aia de sub el … hahahahaha. Bine, sa nu radem ca mi se poate intampla si mie. Dar eu inchid apa, stau cu stress sa nu patesc ceva si am scurgerile desfundate (!), ca sa fiu sigur ca n-ajunge la vecini. Si cum ziceam, statea ala cu apa 10 centimetri in casa si o dadea afara cu făraşul. Asta din cauza ca avea prag la usa. Stau acuma sa ma gandesc, de ce dracu sa nu scoti pragul, ca sa curga mai repede, decat sa te chinui, sa ai balta si sa stea toata lumea de dedesupt sa vada cum curge inauntru.

Iar pe langa toata distractia asta, apa a curs si in lift. Pe cabina liftului, era ala asa de fleasca incat am zis ca ori face scurt, ori nu mai pleaca cu mine, iar administratora … nu … lasati liftul sa mearga ca nu are nimic. Bine, te credem pe cuvant, ca de aia e cusca aia protejata de intemperii, ca sa poata ploua in el ca n-are nimic.

Si ca povestea nu s-a terminat aici, pentru ca s-a spalat casa scarii…. a urmat un miros greu de digerat de la toate formele de viata putrezite si adormite printre betoanele alea.

Sunt curios cine va plati toate reparatiile si zugravelile, atat timp cat toti vecinii de aseara aveau niste fetze foarte … resemnate 😉

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: