Noul Facebook

Citeam adineauri pe CNN ca Facebook pregateste un nou profil, cu un nou timeline si o noua interfata pentru utilizatori. Aceasta este prognozata sa fie publica in curand, iar incepand de acum este disponibila pentru dezvoltatorii de aplicatii. Cum se instaleaza noul timeline de Facebook, daca sunteti deja dezvoltator, vedeti aici. Iar profilele vor arata cam asa:

Tot pe CNN vedeam ca Facebook pregateste o groaza de parteneriate in care utilizatorul va face mult mai multe in reteaua sociala si ca se va deschide mult mai mult. Spre exemplu daca asculti muzica de pe un anume site sau daca vezi un film, acestea vor fi impartite automat cu ceilalti utilizatori. Iar aici parerile sunt acum impartite. Lucrul pare ar fi bun; Facebook vrea sa afle mai multe despre tine, despre ce faci tu, cand il faci tu. In schimb asta e bine pentru prietenii tai? Esti tu dispus sa le imparti acestora tot ceea ce faci? Ei sunt dispusi sa te vada si sa te asculte?

Din acest val mare de noi updateuri, Facebook vede doar ca prietenii tai vor interactiona mai mult cu tine. Vor comenta mai mult si vor raspunde la ceea ce faci tu, iar tu la fel cu ei.

O data cu noul Facebook am aflat si ca am intrat in reteaua de socializare pe 12 iulie 2007 (parca era duminica si ma plictiseam la munca), dar si ca asa se pot gasi toate updateurile vechi din anii precedenti.

Cu ocazia asta astept si search-ul in timeline-ul utilizatorului dupa data. Nu-i asa ca vrei sa stii ce a facut Gigel pe 2 mai 2009? Si asta n-ar fi o incalcare a vietii private a omului, atat timp cat el deja a scris aia la vremea respectiva. Si acum te intreb pe tine, ce ai scris pe Facebook pe 2 mai 2009? 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: