Nu e trafalet, e tija pentru sfintire

Nu e trafalet, e tija pentru sfintire

Tot ce stiati pana acum despre trafalet se schimba. Atunci cand va vopsiti casele, aceasta operatiune nu se va mai face cu trafaletul, ci cu tija de sfintire. Asa a declarat purtatorul de cuvant al Patriarhiei sau a sucrusalei bancare cu un + deasupra.

Aceasta explicatie a venit urmare a acestor poze, atunci cand cetatenii siderati au crezut ca insusi Patriarhul s-a apucat de vopsit. Cand colo el sfintea vopseaua cu un trafalet. Ma scuzati, cu o tija de sfintire. Tija are 2 – 3 metri, brat telescopic si trebuie sa ajunga in orice loc care poate fi afectat de draci. Cine stie ce draci sunt la Trinitas acolo si ce pot face inalt-prelatii cu calculatoarele alea, uneltele diavolului si cu internetul plin 80% de porn.

Ce ma minuneaza e medalia aia cu care si-au facut toti poze. A fost primita sau a fost daruita de Daniel? E pentru el sau e de la el? Se dau medalii dupa ce dai cu trafaletul?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply