Nu instalati Windows XP Service Pack 3

Daca cumva va mananca undeva sa faceti asta, o veti face pe propia raspundere.

Eh. Anyway … mi-a venit notificare cum ca sa pun SP3 de la windows XP ca e mai bun, ca contine update-uri si ca face nu stiu ce minunatii de treburi. Am zis hai sa incerc, cu conditia ca pot sa injur calculatorul dupa asta si producatorii windows. Si am instalat. Dupa momentul instalarii, atat browsing-ul cat si download-ul sau upload-ul mi-au mers ingreunat. In principiu aplicatiile s-au miscat la fel, nivelul de RAM ocupat de windows a ramas acelasi si n-am sesizat chestii diferite sau mai bune pentru SP3.

Doar ca se misca mai greu pe net. Drept urmare tot ce implica internetul se misca greu, de la web la ftp sau browsing, chiar si torrentele se trageau doar cu 3 mega fata de 10.

Drept urmare, e testat, nu aduce nimic nou fata de kilul de update-uri de la SP 2, drept urmare eu nu-l recomand. Asa incat nu instalati SP3. Mai bine puneti Vista. Ala cere resurse dar cel putin are interfata grafica atragatoare.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: