Nu l-am prins pe Fugarul de la Radio21

Azi dimineata nebunie mare. M-am trezit cu noaptea in cap, am fost la Unirii sa-l prind pe fugarul de la radio21. Pentru cei care nu stiu, exista un tip, care apare intr-un loc, la un moment dat si da un indiciu. Si daca te duci la el si-l intrebi: Tu esti fugarul de la radio21, castigi premiul respectiv. Ei bine, nu stii cine e, asa ca trebuie sa intrebi pe toata lumea.

Si azi dimineata m-am dus la Unirii unde stiam cu siguranta ca se va castiga marele premiu de 10.021 de euro. Si pune-te pe intrebat, pozat si discutat cu lumea. Era o gasca imensa de oameni acolo care faceau acelasi lucru si nu iertau pe nimeni. Sau iertau, pentru ca fugarul a trecut de ei. Si de mine, dar greseala mea a fost ca am vazut un altul peste drum si ma dusesem acolo. Pana la urma a avut o mapa alba.

M-au vazut si pe mine si m-au dat pe twiter. Dar si eu i-am pozat pe astia care au stat in ploaie toata dimineata si au pierdut 10.021 de euro. Si eu la fel.

Partea misto e ca fugarul se va intoarce. Si daca il prindeam in poza, trebuiau sa gaseasca pe altcineva.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: