NU petreceti sarbatorile online

Dupa ce am o experienta de vreo 6 ani de petrecut sarbatori online. Pe net, sau transmitand live pe net, va recomand cu caldura sa opriti monitoarele calculatoarelor in perioada sarbatorilor. Stati linistiti acasa, dormiti, beti, ascultati muzica, numai nu petreceti timpul pe net cautand cine stie ce tampenii, downloadand muzica, sau vorbind pe yahoo.

Vreau sa vad cele mai mari perioade de idle pe yahoo messenger, sau cat mai multa lume offline.

Chestia asta cu netul nu e daunatoare, nu strica, insa, nu e bine sa stai pe net sa interactionezi astfel. Mai bine iesi in oras si te duci la Universitate sa uiti la lume 😉

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “NU petreceti sarbatorile online

  1. Corect! Oricat de pasionat de online ai fi, sursa ta de inspiratie nu e aici: it’s the people! O mica pauza de la online va face un F5 la apetitul pentru scris & dragostea pentru oameni! Good!

  2. ba deci aici n-am ce sa mai zic.. sper sa te vad online in perioada asta si sper ca blog-ul sa ramana asa cum e acum pana dupa sarbatori 😀
    sa te vad.. faci tu asta? stai tu offline cateva zile? hmm cred k iti prinde bine aeru de capitala…

Leave a Reply