O camera de hotel

O camera de hotel

De obicei cand plec pe la un hotel ceva, am obiceiul sa ii fac poze si daca merita sa-l arunc pe net. Asa am ocazia sa spun si altora de niste servicii bune sau nu, de cum m-am simtit acolo si poate altii vor fi multmiti. In schimb acum a fost interesant. Pentru ca la Tiff am fost pe banii mei, i-am cerut ajutorul lui Marian sa imi gaseasca un hotel, ceva mai ieftin unde doar sa pot dormi si sa fac un dush, ca altfel n-aveam ce face pe acolo, oricum la Tiff nu stai prea mult la hotel. Si mi-a gasit ceva la 95 de lei pe noapte.

Iar acest ceva avea aceste tablouri pe pereti. Din care ultimele 4 erau la mine in camera.

Acum nu stiu daca Hurducas a vrut sa ma trolleze sau sa imi doreasca binele si m-a trimis intr-o incinta interesanta in Cluj-Napoca sau daca chiar n-a stiut care e specificul unitatii hoteliere, dar la plecare cand am iesit pe usa cu bagajele, dintr-o camera alaturata a iesit o tipa dezbracata care m-a salutat.

E bine de stiut totusi ca in Cluj sunt locuri din astea si ca sunt si tolerate.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply