O galerie pe cinste

Rar mi-a fost dat sa vad un asemenea spectacol la un meci de fotbal. De obicei lumea se duce la stadioane sa bea bere, sa manance seminte, sa injure, sa strige si sa arunce cu lucruri pe teren.
In schimb aseara am vazut japonezii. Pe langa ordinea cu care au intrat in stadion, pe langa costume, pe langa picturi pe fata, japonezii si-au incurajat echipa din primul minut pana la ultimul.

Remarcabil a fost si faptul ca fotbalistii niponi si-au salutat echipa atat la inceputul meciului, cat si la final, dar si pe parcursul partidei atunci cand simteau nevoia de incurajari. Si n-au dezamagit galeria sub nici o forma.


Filmat cu Sony Ericsson Vivaz.

Vorbeam inainte de meci cu japonezii si acestia sperau la un 2-0 pentru echipa lor in fata Danemarcei, nu le-a venit sa creada la finalul meciului ca au batut cu 3-1 si erau fericiti peste poate. In schimb danezii erau sus si sperau un 4 – 0, au baut inaintea meciului, au cantat frumos inaintea meciului si au tacut incepand cu primul gol pana la final, iar in repriza a doua au inceput sa arunce cu sticle de bere. Clasic as zice.

La Cupa mondiala se poate intra si gratis, dar despre asta ceva mai tarziu.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: