O tara deosebita

image 124282416124114600 1

Cei care au drum p`acolo stiu despre ce e vorba. Ceilalti nu asa ca voi explica scurt. Ce vedeti in poze este un pasaj denivelat (adica nu e la nivelul solului, nu are aceeasi inaltime – e denivelat) peste calea ferata de la Pipera.  Pana aici toate bune, insa desteptul de arhitect  / proiectant sau ce mama dracu e ala care a facut pasajul l-a dimensionat la inaltimea firelor de curent electric pentru trenuri.

Dupa el au venit cretinii de la primarie, ministerul transporturilor si altii care au vazut proiectul si s-au dat cu semnatura.

Dupa astia au venit alti cretini care au primit grosul de bani de la stat si s-au apucat sa-l construiasca. Acum ete buba, a ajuns pasajul la nivelul firelor electrice si nu poate sa le depaseasca, sa le taie nu se poate, sa se urce peste ele nu se poate, asa ca astia stau acum si se uita la ele ca prostii. Fix ca prostii. Bineinteles firma si-a facut treaba fara sa cranceasca ca sunt bani gratis.

Asa incat sa iasa un mic sondaj.

[poll id=”22″]

Dupa care va iesi intrebarea cine plateste lucrarile.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d