O zi frumoasa …

M-am trezit cu juma de ora mai tarziu. De fapt, m-am trezit la timp, insa am oprit telefoanele si am zis ca …. hai ca 5 minute nu o fi mult. Cand a sunat alarma de la calculatoar, eu aveam impresia ca imi vorbea cineva. Nu, alarma aia nu e pe baza de voce, e pe baza de tipete.
Am plecat cu jumtate de ora mai tarziu de acasa. M-a mancat undeva. Am vazut ca e strada goala si m-am suit in autobuz, am zis … hai ca ajugem repede. In 50 de metri s-a oprit. Acolo a ramas 15 minute, pana cand a zis un nene din spatele meu ca ii sparge geamurile daca nu deschide usile de la autobuz. Atunci am coborat cu totii.
La metrou full. Deh, ma asteptam … e doar opt fara un sfert, asa e de fiecare data. Metroul zice ca are 3 minute, eh … trebuie sa vina. … … … … Metroul ajunge la 7 minute jumatate cu usile blocate de lumea care se storcea pe ele. Au deschis usile. Am apucat doar sa bag mana sa tin de usa, sa nu o las sa se inchida. Si nu s-a inchis. Am tinut usa sa nu se inchida tocmai ca sa ma cert cu ei. Am reusit, m-am certat cu ala cu metroul care nu a avut nesimtirea sa se scuze ca a venit cu trenul la 7 minute. Asa ca le-am mai dat inca doua, de la mine, nasul mare. Nu de alta, dar … stiu ce li s-a intamplat la Unirii. Aceeasi poveste. Nu de alta, dar acolo e mai aglomerat si e o tanti care iti tzipa in cap: metroul vine in 3 minute … si se fac 5 .. 6.
Am luat urmatorul metrou, parca stia tipul ala ca sunt eu in metoru, asa ca ne-a dus ca pe cartofi. Ma, nu e normal ca daca ai probleme pe linie sau cu metroul sa rezolvi problema, sau sa iti inchizi firma, altfel nu pui frana brusca la 70 de km/h ca te dai in cap.
La Aviatorilor mi-am aprins tigarea in metrou, cat sa ma linistesc eu si sa ii linistesc si pe astia de langa mine. Si asa m-am certat cu ei. Mai ales pe ala din fata pe care l-am calcat pe calcaie. De parca ar fi prima data cand te calca cineva pe calcaie, trendinezule cu nokia.

In autobuz revolutie, dar .. gata … maine va fi la fel nu?

Trebuia sa povestesc de aventuri in 41 nu?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply