Oare cat costa un loc de deputat?

M-am ingrijorat urmarind campania electorala dintr-un amarat de colegiu pentru un singur loc de deputat. Prea multa bagare in  seama pentru nimic din punctul meu de vedere. Dar asa apar intrebarile. Oare cat costa un loc de deputat? Cat trebuie sa investesti ca sa prinzi un loc in parlament? Si ce avantaje ai dupa aceea?

IMAG0071

Si mai am o concluzie personala. Pe vremea cand doream sa devin un politician de succes, eram prea tanar si ideile mele mi s-au taiat scurt la partid. Esti prea tanar, drept urmare nu poti sa faci nimic, nu acum, mai asteapta sa cresti.Sa cresc pentru ce, m-am intrebat atunci. Azi am vazut pentru ce. Oamenii nu au curajul sa dea unui tanar responsabilitati si rau fac. Prefera sa dea responsabilitatile unui om batran, care stie cum sa se eschiveze, care stie cum sa le evite si care stie cum sa se descurce cu ele.

Am apreciat faptul ca PDL a acordat o sansa unui tip de 23 de ani (huh, mai mic ca mine), sa candideze. Ce ar fi realizat HP?  Cate n-ar fi realizat e raspunsul corect, pentru ca la 23 de ani iti permiti sa mori cu oricine de gat, sa iti duci ideile pana in panzele albe si nici atunci nu obosesti. Dar astia suntem noi, niste conservatori obositi.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply