Obiective nucleare

A inceput alimentarea centralei doi de la Cernavoda cu uraniu natural pur, produs la Pitesti, la Fabrica de Combustibil Nuclear. Se anticipeaza ca pe 2 septembrie se va porni aceasta unitate, asta numai daca se asigura riguros securitatea nucleara, a mediului inconjurator a populatiei si a personalului.
Astfel, Nuclearelectrica va asigura 18% din  productia de energie electrica a Romaniei, la un pret de aproape jumatate fata de termocentrale. Cat m-ar bucura ca metroul si Bucurestiul sa cumpere de la ei.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Obiective nucleare

  1. Eu zic sa te mai informezi in legatura cu pretul….eu stiu ca la termocentrale e ceva de genu 100 centi, la hidro e un fel de 16 si le nuclearelectrica e in jur de 2…asta ca raport..nu mai tin minte sumele exacte, dar informeaza-te ca merita.

  2. Si ai impresia ca vor scadea pretu daca vor cumpara energie mai ieftina? Metrorex din cate stiu eu cumpara de la o firma care firma importa de la Bulgari…

Leave a Reply