Oh, Blackberry! Asta e doar gresit!

Oh, Blackberry! Asta e doar gresit!

Cand am auzit de Blackberry Passport m-am gandit ca vor scoate pe piata cine stie ce telefon sau tableta, astfel incat sa aiba cine stie ce interconectivitate a dispozitivului mobil cu cine stie ce alte nebunii din jur, ceva pe NFC, ceva cu facebook, interconectare cu alte telefoane, mailuri, te mai miri ce. Sub nici o forma nu ma asteptam la … asa ceva.

 

01.png.original

Ok, cand am vazut telefonul … pe langa faptul ca are tastatura cu taste, am cautat pasaportul din geanta l-am luat in mana sa il compar. Bai, astia chiar au facut un telefon cat un pasaport.

20140925_214342

Nu stiu cati dintre voi aveti pasaport, dar mai ales cati il folositi frecvent. Ei bine, pasaportul este una din cele mai incomode chestii din buzunare. Parca nici buletinul nu este atat de incomod. Si asta dintr-un simplu motiv. Nu incape in buzunare. Nu incape in buzunarul camasii, in buzunarul sacoului e deranjant, in buzunarul din spate iese sau pur si simplu il uiti acolo sau mai rau transpira acolo, iar in buzunarul din fata nici nu exista sansa sa stea, te deranjeaza in mers.

Adica ma uit la pasaportul meu, arata folosit extrem de intens. Iar asta e din cauza caldurii si din cauza faptului ca a stat in buzunarul din spate. Nu ca as fi stat pe el. Si chiar daca am stat, s-a indoit.

Eu cand plec pe afara, prefer sa nu merg cu pasaportul la mine, cautand sa gasesc o alta solutie de legitimare sau sa nu am nevoie de asa ceva. Si dintr-un simplu motiv. E greu sa ai grija de el.

Nu reusesc sa inteleg, chiar daca am vazut clipul (nu va voi da link la asta) in care echipa de design de la Blackberry se lauda ca asta – Blackberry Passport – este un lucru revolutionar si extraordinar pentru ei si pentru multi altii. Dar mai ales, nu reusesc sa inteleg cum de au aprobat asa ceva. In loc sa se uite si ei la software, la aplicatii, la functionalitati astia s-au uitat la design si a iesit un …. patrat.

Bonus. Cei de la Blackberry si-au facut singuri, da ati citit bine, si-au facut singuri unboxing la acest produs. Pe asta iata-l 🙂

 

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply