OPC-ul sanctioneaza ce are chef

Pe 17 decembrie puneam pe net filmuletul cu niste covrigi transportati in portbagaj. Un nene a reclamat asta la OPC, dandu-le un material filmat.
OPC-ul a raspuns:

718/03.02.2009

ca raspuns la sesizare dvs va comunicam urmatoarele:
la momentul controlului, reprezentantul operatorului economic a prezentat o factura de provenienta a covrigilor si altor produse de panificatie in care era mentionat un mijloc de transport al producatorului din dambovita. in filmuletele atasate de dvs.nu se poate vedea nr.mijlocului de transport, motiv pentru care sesizarea se considera nesolutionabila din lipsa elementelor necesare cercetarii. la extinderea controlului, au fost constatate abateri de la legislatia in domeniul protectiei consumatorilor insa operatorul economic nu s-a prezentat pana in prezent la sediul ojpc pentru incheierea procesului verbal si aplicarea sanctiunii cuvenite pentru produse expirate si abateri de informare), motiv pentru care va fi sanctionat in lipsa. […]

Adica daca ai masina cu numar de dambovita si transporti covrigi in portbagaj asta e bine din punct de vedere al OPC-ului. E bine!

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: