Originalitate … pauza

Stiti cu totii asta. Daca nu stiti, e un emoticonconcert realizat de catre Jeg, sau Darius, cum isi zice el. Eh, povestea pe scurt e ca el a fost cautat de Yahoo! ca sa le vanda drepturile de autor, sa le mai compuna din astea … si sa colaboreze cu ei. Partea deosebita a lucrurilor e ca, melodia pe care el a facut concertul a fost preluata de departamentul promo de la antenă si a fost transformata intr-un promo pentru antena3. Cu tot cu animatie si mesaj. Mesaj care bineinteles difera de melodie.

Cum pana mea nu s-au putut gandi la alta melodie? Cum dracu, si mai ales de ce acum? Si sa nu zica ca ei au gandit primii asta, pentru ca e prea veche. Si ca eu o stiu de ceva zile bune. Ma rog, ei, trustul intact,  or avea drepturi de autor pentru melodia aia? 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

2 thoughts on “Originalitate … pauza

  1. Da, mi-a semnalat multa lume. Am observat si eu. E greu de spus. Interesant ar fi de aflat cand a fost facut spotu’ Antenei. Daca a fost facut in ultima saptamana (deci produs) atunci e mai mult decat clar. 🙂 Daca a fost produs de mai demult puţin, atunci e dificil de explicat coincidenţa. Da’ oricum… o banuiala subtila si-o coincidenta surprinzatoare.

  2. Atata timp cat copie in totalitate un serial SITCOM american si-l traducme in limba romana, angajam cei mai idioti si incompetenti actori posibili si il mai si dam la TV… faza cu plagiatul dupa realizarea lui Darius mi se pare o chestie minora 🙂

Leave a Reply