Pai sa fie sau sa nu fie client?

Ce face omul de Craciun? Pai bea. Cat bea? Cat il duc buzunarele. Unde bea? Pai in carciuma, ca trebuie sa fie vazut si de altii.

Drept urmare zilele astea am tot iesit prin oras colindand baruri si cautand sa bem. Si m-am tot mirat de serviri in diferite localuri. Categoric cele mai bune localuri sunt alea in care chelnerul e langa tine, atat cat sa nu te agaseze, dar nici sa tipi dupa el. Si totusi nu inteleg de ce daca ai carciuma plina lasi clientii sa stea pe un suc. Mie mi se terminase sucul si mai doream inca unul, astfel incat a trebuit sa astept vreo 10 minute sa fiu bagat in seama de chelnerita sa imi aduca inca un suc. Adica mai multe comenzi la un bar plin nu sunt bune sau e mai bine sa ai barul plin si toata lumea sa stea pe un suc toata seara?

Eh, astea se intamplau in afara Bucurestiului, aici chestiile se modifica in functie de cat de mare e barul. Daca e foarte aglomerat, atunci chelnerii te agaseaza si te zoresc, astfel incat tu sa iti bei mai repede sucul ca sa faci loc la masa si pentru alti clienti sa vanda cat mai mult. Dar de obicei chestia asta se intampla doar atunci cand patronul este in local si supravegheaza activitatea, altfel nu prea. In seara asta am stat cu scuzele de rigoare la o masa pe care ploua, asigurandu-ne ca ne putem muta atunci cand alta masa se elibereaza.  Si toate astea doar pentru faptul ca patronul era in spate si verifica ce se intampla in bar.

Si pana la urma sa te intrebi daca e bine sa le dai ciubuc sau nu.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply