#partyforhistory – cum a fost

#partyforhistory – cum a  fost

Cam asa a fost la #partyforhistory

A fost un tribut adus petrecerilor de la Studio 54. A fost un moment de inceput al acestui gen de petreceri, lansate de J&B si vor mai urma. Sa vedem cand, cum, unde.

In schimb a fost prima data cand s-au folosit la petreceri celebrele pahare verzi J&B. Iar cocktail-urile servite la petrecere au fost special create de catre unul dintre cei mai recunoscuti mixologi pe plan international, fost ambasador Smirnoff, actual consultant pe portofoliul Diageo Reserve; KENJI JESSE.

Pe Kenji l-ati vazut la barul de la intrare. Era tipul care radea in engleza si prepara cocktailuri nebune intr-o mare viteza. Cat despre cocktailuri, voi ati baut:
#PARTYFORHISTORY J&B /Passion fruit mix/ Apple juice & lime wedge
STUDIO J&B MOJITO J&B/ Mint/ Lime/ Sugar & ginger ale
MOVES LIKE JAGGER J&B /Coke si PopCorn dul

Partea misto in toata petrecerea asta a fost ca etajele 4 si 5 de la Cocor au fost special amenajate pentru acest eveniment. Iar lumina si sonorizarea au facut ca totul sa aiba un iz diferit. Ca si cum am fi fost in cel mai exclusivist club. Ma astept deci sa mai iasa o petrecere ca asta cat de curand.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply