#partyforhistory – Get Into The Party You Can’t Get Into

#partyforhistory – Get Into The Party You Can’t Get Into

Cand vine vorba de petreceri, stim cu totii ca nu formatia care va canta va fi si sufletul petrecerii. Stim cu totii ca nu ai nevoie de un lucru extraordinar pentru o petrecere extraordinara. Pentru o petrecere extraordinara nu ai nevoie decat de prieteni si de alti oameni la acea petrecere care sa devina prietenii tai si tu sa devii prietenul lor.  Iar asta face o petrecere monumentala.

Va povesteam adineauri ca imi doream tare mult sa ajung la una din petrecerile din Londra, anuntate acum pe SMS si va aratam atunci cat de greu era sa ajungi la o astfel de petrecere. Si nu numai ca era greu, dar numai cei alesi ajungeau acolo. Ei erau numiti “ the RARE crowd”. Diferenta dintre ei si ai nostri de acum consta in finete, in alegerea corecta a imbracamintii pentru petrecere, in stilul ales, in buna dispozitie de acolo si asa mai departe. Cu alte cuvinte, nu e suficient sa te duci la petrecere, sa te arunci pe o canapea si sa tragi de o sticla de ceva toata seara. Nu asta este spiritul petrecerii.

Spiritul petrecerii e acea (incerc sa ii gasesc un cuvant in limba romana) euforie, fericire, senzatia aceea pe care o avem in seara de Revelion cand ne pregatim pentru petrecerea de Revelion si stim cu siguranta ca va fi ceva memorabil. Ei bine nu avem nevoie de un Revelion pentru asta, dar putem sa ne facem singuri asa ceva. Si asta, numai daca putem intra la petrecerea la care nu se poate intra. Si pentru asta e nevoie sa cunosti pe cine trebuie. In Anglia, pe vremea acelor petreceri memorabile, exista un tip:  Eddie Tatham – tanar, inalt, aratos, bine facut, cu un sarm aparte care era nelipsit de pe aceasta scena si care completa grupul, prezenta lui fiind absolut incantatoare. Eddie Tatham avea toate datele necesare despre cea mai reusita petrecere, el fiind the bright creator mind al J&B RARE– a blend of the purest old scotch whiskies –  in perioada prohibitiei avand curajul sa sparga barierele vremurilor si omul care a parcurs drumul de la creator de #partyforhistory la curator de #partyforhistory – nu o petrecere oarecare din istorie, ci una dintre putinele petreceri care au scris acest capitol din istorie.

1973626_10152854559171204_2815548247298488998_o

 

22 noiembrie, atunci si acum. Atunci Eddie Tatham a concentrat cele 33 de luni de success salbatic al Studio 54 intr-o sigura seara hosted by J&B. Acum, avem sansa, fara el sa facem si noi acelasi lucru.  Noi avem pontul de la Eddie Tatham. Scriem alaturi de J&B inca o pagina in capitolul secret din istorie: #partyforhistory .

Si pentru ca este vorba de o petrecere cum nu s-a mai vazut, va adresez o simpla intrebare. Cum faceti sa intrati acolo? Folositi aplicatia din Facebook, apelati la un prieten? Dati niste telefoane? Credeti ca intra oricine?

Cel mai simplu e sa folositi aplicatia de Facebook. Dupa care, daca nu va descurcati ati putea apela la un prieten sau altul. Ce e important este ca trebuie sa dovediti ca vreti sa fiti la aceasta petercere.

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply