Piese auto

M-am trezit azi dimineata plimbandu-ma prin Pitesti ca vreau stergatoare noi pe masina. Si cum orasul are o strada mare ce-l tranziteaza de la un capat la celalalt si e plin de magazine de piese auto am plecat sa caut stergatoare pentru masina.

Am nevoie de stergatoare pentru masina pentru ca din fabrica nu stergeau foarte bine, nu m-au interesat pana acum cand mizeria din Bucuresti mi-a dat probleme in a mai vedea ceva in fata. E ca si cum ne-am plimba intr-o imensa groapa de gunoi in orasul asta.

Bun si ziceam ca eram la cautat de stergatoare. Ma duc in primul magazin, aveau numai pentru camioane, ma duc in al doilea magazin, aveau stergatoare chiar Bosch insa nu pentru masina mea, drept urmare l-am intrebat pe ala ce tip de stergatoare imi trebuie. A stat a cautat pe calculator tipul masinii si a scos solutia: 600 / 450 (mm cred). Zic bine … si plec mai departe.

Ei bine ziceam mai sus ca Pitestiul e traversat pe jumatate de o strada dintr-un capat la celalalt. Am plecat de la intrarea in Pitesti de pe autostrada, pana la iesirea din Pitesti si inapoi … oprindu-ma la vreo 40 de magazine de piese auto, n-am stat sa le numar, dar pe Dumbravei numai sunt vreo 15  – 20, si am intrebat in fiecare magazin, aveti stergatoare de masina? Ce marime eram intrebat. Pai 600 pe 450. Unii aveau … dar nici unul n-a avut modelul care sa mi se potriveasca. Asta din simplul motiv ca am un sistem de prindere altul decat cel clasic cu cleme pe care-l vedem la Dacii si alte masini de marca.

Asa incat, are cineva idee pe unde pot gasi stergatoare de marimea aia si diverse modele? Pentru ca de service n-am timp, ei lucreaza exact atunci cand lucrez si eu, iar peste program nu sta nimeni niciodata. 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: