Pixelul albastru

Candva bloggerii erau credibili

Cand a aparut blogosfera romaneasca toata lumea s-a uitat cu scepticism si a atacat-o, pe motiv ca cine mai sunt si astia, cine sunt bloggerii care au venit aici, ce vor ei, n-avem incredere in ei. Si aveau dreptate, pentru ca asa sunt romanii conservatori, incuiati si foarte limitati, nu vor sa accepte nimic nou.

In timp blogosfera a inceput sa creasca, incet, incet si  au inceput sa devina mai credibila, lumea a inceput sa se uite la bloguri ca la o sursa de informatie. Dar, din pacate, multi dintre bloggeri n-au inteles ce e ala un blog si motivele pentru care iti faci un blog. Si asa ma gandeam ca bloggerii erau oamenii care voiau sa isi expuna public parerile, ca aduceau ceva plus informatie, ca verificau si ca intotdeauna ii criticau pe aceia care nu isi verificau sursele. Iar in perioada buna bloggerii erau oamenii care nu puneau porcarii pe blog si ii criticau pe aia care aruncau numai youtube-uri fara sens.

Asta pana cand acestia  iau chestii de pe forumuri ca si cum ar fi pe bune.

Si nu intra pe site ca sa verifice macar sau ca sa vada daca a fost asa sau nu. A aparut pe forum, s-a dat mass pe messenger, e clar ar fi fost pe bune.

Si acum bineinteles ca nu va veni nici un blogger sa recunoasca ca a gresit sau nu. E doar unu piticu care e rautacios.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: