Poveste de week-end

Ca orice om muncitor astept week-endul.  Oricine se bucura vinerea pentru ca pleaca acasa si doarme, bea, sta fara griji si obligatii si se relaxeaza doua zile pana cand o ia de la capat. Eu asteptam week-end-ul pentru ca pleca lumea din Bucuresti si gaseam loc de parcare in fata geamului. 😉

Ei bine … s-a schimbat roata, asa cum nu s-a intamplat niciodata, pentru ca sunt tot mai multe masini de fiecare data. Adica, de la Craciun incoace, jumatate din masinile din parcarea din jurul blocurilor mele nu s-au miscat din loc. Si asta se vede pentru ca inca au zapada pe ele. Drept urmare de fiecare data trebuie sa stau sa dau ture ca sa gasesc un loc unde sa pot parca.

Daca anul trecut s-a facut parcare amenajata pentru bloc si s-a facu tabel nominal cu oamenii care sa parcheze acolo.  Acum am aflat si raspunsul pentru care eu nu pot sa-mi iau loc de parcare in Bucuresti, pe talonul masinii trebuie sa fie trecuta adresa de domiciliu, adica strada din fata blocului. Si asta din cauza unei hotarari misto votate de Videanu mai devreme. Acum ce ramane?  Sa ne apucam sa spargem cauciucuri? Sa ne apucam sa ii dam pe toti afara din Bucuresti care au masini pe leasing sau de firma sau n-au numere de Bucuresti? 🙂

Si totusi, daca astia nu si-au mai scos masinile din parcare de aproape o luna … cat de grava sa fie criza asta? Cat de mari sa fie preturile, cat de mult sa fie ratele in euro ale oamenilor astora, daca pana acum se blocau in trafic, de acum nu mai pot sa se riste sa plece cu masina.

Sa ne amintim ca in Spania se intampla aceeasi situatie si ca unii dintre … cei de acolo … (a se citi romani) fura combustibil din masinile parcate chiar si in parcurile de masini.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: