Povestea Troiei prin dans

In seara asta am fost la un eveniment Romtelecom pentru clientii business, in care pe langa socializarea obisnuita, dar si bautura si mancarea libera am putut vedea un super spectacol oferit de cei de la  trupa Anadolu Atesi.

Daca nu stiti cine sunt acestia, ei bine au candidat o data la Eurovision(nu stiu ce au facut), dar sunt renumiti prin Turcia si restul Europei. Danseaza cam asa :

Ei bine, evenimentul pare sa nu fi fost cine stie ce, dar atunci cand vezi ca oamenii se bat cu sabii, iar astea scot scantei reale  sau atunci cand ei arunca cu sulite pe bune si astea se infig in scuturi, spectacolul iti capteaza toata atentia.Pe langa punerea in scena grandioasa, actorii sunt foarte bine pregatiti si atenti in miscari.
Povestea cuceririi Troiei ati vazut-o si in filme, ati citit si carti despre asa ceva. Dar n-ati vazut-o pe scena. Si daca aveti ocazia sa o vedeti interpretata de aceasta trupa, merita.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply