Power failure

Ajungi la un moment de utilizare, de incarcare, de folosinta la capacitate maxima. Moment pe care il sustii si il folosesti pentru ca e de bine si da randament. Siguranta se incinge, dar atat timp cat functioneaza e foarte bine.

Insa singuranta sare. Buf … s-a dus, s-a ars. In momentul ala totul se reduce la 0. Voltajul cade, motoarele se opresc, siguranta e fierbinte si miroase a ars. Pentru ca a fost suprasolicitata, a functionat pana cand a zis punct, eu aici ma opresc.

La punctul zero e liniste, e intuneric, esti tu si cu tine intr-o mare de negru, fara sa vezi nimic, fara sa auzi nimic, fara sa simti nimic. Plutesti. Te intrebi unde e intrerupatorul. Il atingi, il comuti, nu se intampla nimic. E mort. Apare panica. Ce fac? Cum trec peste? Cum merg mai departe? Ce ma fac eu acum daca a sarit siguranta? De unde iau alta? Pot sa o schimb?

Te uiti dupa bateriile de rezerva. Oh da! Ele functioneaza. Se va doar doua luminite verzi. Degeaba functioneaza. Toata industria e oprita pentru ca siguranta principala e sarita, iar bateriile se descarca repede. Ajungi la siguranta, vrei sa o scoti. ARDE !! Te retragi. Sufli. Nu se raceste cand vrei tu. Inca arde.

Astepti. Astepti in intuneric. E negru si e rece. ….

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply