Premiera: DIICOT chiar lucreaza

Povestea e simpla. Una s-a ofticat pe fostul ei gagic ca s-a cuplat cu alta tipa, la Iasi. Astfel incat a aflat parola de mail a gagicii aleia. I-a schimbat parola, iar pe siteul de socializare unde era (fac pariu ca neogen), de unde probabil o agatzase si baiatul, a pus anunt ca cica ar oferi servicii sexuale pe bani cu numar de telefon si adresa reale. Detalii aici.

Partea buna e ca DIICOT chiar lucreaza si cred ca e prima data cand face un dosar penal, rezolva un caz din asta si afla cine, ce, cum este vinovat. Ok. Incepem sa ne pricepem la internet, se pare.

Pana la rezolvatul cazurilor de spam si frauda pe internet mai dureaza. Dar e un inceput, asa incet, incet, invatam. Asta vis a vis de toti care se plang ca cineva le sparge parola de Yahoo! Exista o rezolvare, iar daca nu stiati Yahoo! poate divulga datele voastre personale autoritatilor in baza unui mandat.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply