Presa romaneasca o ia razna

OK. Restructurari la Evenimentul Zilei, ziarul Compact inchis si cu asfalt peste mormant. Ce urmeaza? Kanal D?

Teroetic, daca asta se intampla anul trecut trebuia ca politica sa isi bage coada pentru promovare si sa se implice in presa, stimuland-o sa scrie anumite lucruri. Se intampla, se practica la orice nivel.  In schimb cum clasa politica nu e in stare sa isi plateasca facturile din alegerile trecute, e deosebit ce se va intampla in continuare. Iar balonul de sapun al campaniei pentru prezidentiale e inca departe. Furnizorii de servicii nu accepta pasuire.

Ce nu pot sa inteleg eu e … atitudinea. E criza !! AAAA !! O sa murim, plecati dracu de aici, va dam afara. !!

Nu inteleg de ce nu exista gandirea constructiva ca atunci cand ceva nu se comporta cum trebuie, sa se repare, sa se verifice sa se ajunga la o alta solutie, sa se foloseasca investitia in altele. Adica acum ce va face Ringier cu cele 40 de calculatoare pe care le cumparase pentru jurnalistii pe care ii da afara? Le vinde? Cine dracu cumpara niste calculatoare expirate de redactie? Cred ca astfel reduc consumul de curent? Din contra, vor munci altii mai mult, deci consumul va creste.

Ah, nu se mai vine publicitate in presa? Pai a propus cineva cuiva altceva?

Si ziceam acum cateva zile. A fost breaking news ca economia romaneasca va scadea cu 4% anul asta. Pai sa vezi ca in secunda doi toata lumea va pune stop oricarei campanii de promovare si astfel nu se va mai vedea nimic.

Si stiti unde se vede ca piata de publicitate e in vrie? In Otopeni. Daca pana acum orasul era plin de bannere publicitare ca sa fie vazute de patronii companiilor respective, sau de sefii agentiilor in drum spre aeroport sau munte, acum nu mai exista nimic. Mai sunt cateva bannere ramase de cine stie cand si cam atat.

Daca nu face cineva un dus cu apa rece si nu se trezeste sa spuna, da putem produce asta, putem face asta, investiile nu sunt, dar noi romanii – pentru ca ne pricepem la toate – stim sa facem si asta … atunci nu vom avea succes. Ce? Ora 12? E mult peste.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: