Prima zi …

toyota prius

Am fost la Vidraru, am mers si pe urmele lui Bobby prin niste rape pe acolo si ne-am intors dupa vreo 3 kilometri. Pe scurt, 500 de kilometri, juma de rezervor (din 45 de litri),  consum mixt 5.5 la suta, benzina. Cam jumatate din consum regenerat. Daca eram cu masina mea, aveam un consum de 6 la suta, si mai ramaneam cu 15 – 20 de litri din 53.

In schimb, de apreciat terasa No Comment din Curtea de Arges, a ramas la fel ca acum 5 ani de zile, e curata, preturile sunt aceleasi(!!!),  iar pizza e dementiala. La Vidraru s-au amenajat spatii de gratare si parcari (jos la hidrocentrala). Sus la baraj se incearca o oarecare monetizare a zonei, adica sunt vreo 5 comercianti si o usoara reabilitare a constructiilor. Se refac scarile ce urca la statuie, iar jos e politia ce interzice accesul.  In schimb la 30 de grate la baraj, si platforma de bungee-jumping inchisa, dar se putea vedea – inca -zapada pe munte.

In Pitesti s-a curatat, asa cum se obisnuieste o data la 4 ani, parcul Trivale. E frumos e amenajat, in schimb in continuare se permite accesul autovehiculelor pana la Schit.

Maine Brasov, Poiana Brasov, intalnire cu Greger si oricine altcineva mai e din Brasov si vrea sa ne vedem.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: