Protest impotriva soferilor de RATB care asculta manele

Adica, cum sa zic … ha …. si-au luat astia dom’le autobuze d’astea … Mercedes … ca sa zic asa …
Si astea au boxe inauntru. Ca deh … ca sa asculte omu dimineata cand se duce la munca … Radio21 … sa auda o farsa … sa inceapa ziua bine. Si, bineinteles, ca sa stie ce dracu statie urmeaza, ca sa nu coboare la mama dracu si sa ii injure pe astia ca nu i-au zis ce statie urmeaza.

Dar, pana la un punct … pana atunci cand seara cand ma intorc de la munca, obosit, fara nici un chef… si cand ma astept sa ma urc intr-un autobuz supraaglomerat… sa mai aud si manele …

Da’o dracu de treaba … si credeam ca soferii de pe autobuzele astea Mercedes … sunt si ei scoliti… si bine simtiti … sau cel putin, ca, daca au masina smechera … au si ei un pic de creierash in capul ala … 🙂 doar cat sa opreasca la stop.

Eh … si daca tot nu ii suportati … sa evitati linia lui 313 … si mai ales masina cu numaru B 52 EYE , caci acesta e individul care asculta manele … si tare … si de pe caseta … si se mai auzea si infect.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: