Protest impotriva soferilor de RATB care asculta manele

Adica, cum sa zic … ha …. si-au luat astia dom’le autobuze d’astea … Mercedes … ca sa zic asa …
Si astea au boxe inauntru. Ca deh … ca sa asculte omu dimineata cand se duce la munca … Radio21 … sa auda o farsa … sa inceapa ziua bine. Si, bineinteles, ca sa stie ce dracu statie urmeaza, ca sa nu coboare la mama dracu si sa ii injure pe astia ca nu i-au zis ce statie urmeaza.

Dar, pana la un punct … pana atunci cand seara cand ma intorc de la munca, obosit, fara nici un chef… si cand ma astept sa ma urc intr-un autobuz supraaglomerat… sa mai aud si manele …

Da’o dracu de treaba … si credeam ca soferii de pe autobuzele astea Mercedes … sunt si ei scoliti… si bine simtiti … sau cel putin, ca, daca au masina smechera … au si ei un pic de creierash in capul ala … 🙂 doar cat sa opreasca la stop.

Eh … si daca tot nu ii suportati … sa evitati linia lui 313 … si mai ales masina cu numaru B 52 EYE , caci acesta e individul care asculta manele … si tare … si de pe caseta … si se mai auzea si infect.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: