Proteste inutile

Zilele astea am tot vazut proteste in Piata Victoriei, ultimii fiind politistii impacati de Basescu.
Hai sa fim seriosi, astia cu protestele nu stiu cum sa piarda mai multe zile de munca, astfel incat organizeaza protestele de la ora 10 dimineata. A vazut cienva vreun miting sau protest organizat in afara orelor de munca? Da frate, te duci la munca ziua, nu te plateste patronul nu iti mareste salariul, iar tu vrei sa protestezi.

Atunci astepti sa se termine programul de munca, iti faci norma in ziua aia, aduci profit firmei, iar dupa toate aceste activitati esti indreptatit sa protestezi. Cum adica sa iesi la protest in timpul programului de lucru? Pai firma cine o mai sustine daca voi protestati?

De ce nu se executa proteste in intervalul orar 18 – 22? Nu sunt oamenii de la guvern la sediu? Hai sa fim seriosi, de la 18  la 22 e primetime pe televiziuni, va dati seama ce impact are un miting din asta clasic transmis in direct catre cele cateva milioane care se mai uita la tv? Dar si alea cateva mii care vor trece pe langa voi si probabil va vor intelege cand protestati si de ce protestati?

Ha? Hai ca nu e greu, intai la munca, iar apoi proteste. Ca sa putem prospera nu lenevi.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: