Protestele unui student

Zaho a venit si el la proteste ieri si vrea sa isi manifeste parerea despre ce a gasit in Piata Universitatii.

M-am decis ca pt a 4-a zi de protest sa ma alatur studentilor, prin urmare am plecat o data cu ei din Regie, am parcurs drumul catre Piata Universitatii trecand printre toate caminele in scandari precum “si voi, si voi veniti cu noi” sau “noi suntem studenti, nu suntem violenti”. Pe parcursul drumului ni s-au mai alaturat si alti tineri ajungand in Piata Universitatii in numar destul de mare (cred ca eram cel putin 300, daca nu chiar 400) umpland aleea din spatele fantanilor.

Acolo am avut parte de o primire in urale, dupa cum se poate auzi si in filmare, alaturandu-ne manifestantilor din piata.

 

 

Nu ma asteptam sa fie atata lume acolo si atat de organizata. La plecare am luat-o cu inca 4 prieteni spre Unirii unde am fost opriti de 2 filtre de Jandarmi si perchezitionati. Al 2-lea filtru, cel de la Unirea, desi mai politicos verbal, m-au pus sa-mi dau fularul de la gat jos, sa-mi deschid geaca, sa-mi departez picioarele si mainile si sa stau aplecat pe capota masinii in timp ce ma pipaia peste tot… :))

Sa nu uit ca l-au atentionat pe unul dintre prietenii mei ca daca poarta fularul la gura este automat suspect.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: