Protestul ghilimelelor din Piata Victoriei, 3 iulie

Protestul ghilimelelor din Piata Victoriei, 3 iulie

Voiam de aseara sa va arat cum a fost la proteste, pe langa ce ati vazut la televiziuni, unde nu ati vazut decat o noua piata a Universitatii. Insa niste lucrari de mentenanta la retea, m-au lasat fara net acasa si nu s-au uploadat pozele si filmele.

In schimb, aseara, fierbinte dupa o zi de cuptor, am oprit in Piata Victoriei sa ma alatur persoanelor care protestau impotriva Guvernului, impotriva abuzurilor facute de acesta si pentru ca isi doresc o tara normala.

Si pentru ca in Piata Victoriei se intampla totul, asa cum s-a intamplat si la revolutie, asa cum s-a intamplat si in anii ’90, imaginile brute, nemontate sunt cele care spun povestea.

Am filmat mult si am preferat sa nu scot ceva din imaginile alea, ci sa le las sa vorbeasca de la sine. Vedeti aici cum au ajuns oamenii in piata, ce fel de oameni sunt, cum vorbeau, cum aplaudau cand doi dintre protestatari au ajuns in mijlocul Pietei Victoriei si cum nu au fost amendati de politisti, cum au huiduit cand a venit DSNG-ul de la Antena3 si ce scandal a iesit dupa aceea si ce declaratii mai erau acolo.

Salutara prezenta oamenilor neimplicati politic, nesustinatori ai vreunui partid.

A se observa ce telefoane aveau in mana oamenii astia, ce imbracaminte si cum discutau.

Cineva imi spunea aseara, in Piata Victoriei, ca acolo sunt numai doctori, numai profesori, numai oameni inteligenti. Eu zic ca aseara erau acolo numai cei care nu au plecat inca din tara …

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply