Publicatia Daily Cotcodac

Poate ca cei care cumparau ziare acum ceva timp isi amintesc vag ce facea diferenta intre ziare. Era vorba de continut si de un acel ceva al articolelor care fac diferenta. E vorba de limbajul ala pe care tii minte ca l-ai citit undeva, ca iti place, ca il savurezi si ca nu stii de unde ti-l amintesti. Si mai e si mirosul ala specific pe care l-ai stiut in copilarie, e mirosul de ziar.

325972 10150425679946204 757311203 10249620 229259158 o

Daily Cotcodac a iesit pentru a doua oara in print. Sper ca nu cu texte din blog, pentru ca alea se pierd repede, au un public prost si nu ating pe cine trebuie, mai ales nu fac cum trebuie trafic. In schimb in hartie ofera senzatia aia de fericire, de uite ma ce text frumos.

Aseara in centrul cultural si de dezvoltare personala intitulat Club Control, a avut loc evenimentul de lansare la apa, luat acasa si folosit la borcane de zarzavaturi al celui de-al doilea numar al publicatiei Daily Cotcodac. La fel ca la orice centru cultural si de dezvoltare personala clubul Control a fost plin ochi de oameni care si-au dorit sa fie primii care vor pune mana pe exemplarele proaspat scoase de sub tipar ale publicatiei. Si pentru ca atmosfera sa fie una total speciala, alaturi de invitati au urcat pe scena distinsii Julius, Parca, niste alti baieti, un Amar de Zi si cineva de la Brasov pe care nu-l stie nimeni. Atmosfera a fost expoziva atunci cand pe scena a urcat insusi Lucian Mandruta, un om care s-a apucat de print doar de 3 saptamani, dar si un mare fan al autorilor publicatiei (cred ca si sponsor secret, dar asta ramane de dovedit).

La cererea lui Julius, de fapt la promisiunea ca ma plateste cu vouchere de 6 lei pentru cola, iata si poze de la eveniment.

Video imediat ce-l termina de codat youtube.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d