PUMA Social Romania Party

Diseara ajung si la PUMA Social Romania Party. O petrecere zic eu ultra interesanta daca vor veni acolo sa faca entertain oameni ca: Fly Project/ ConnectR/ Puya/ Bere Gratis/ Jimmy Dub/ Trouble/ Trupa Zero/Olix si Fintescu / DJ OPTICK. Optick … ataaaaaaat #atat.

Pagina evenimentului e asta. Cum a fost la Puma veti vedea dupa.

Ca sa intelegeti conceptul de atlet aflter-hours si ca sa intelegeti ce vrea sa faca petrecerea asta, iata:

 

Pe cei care nu sunt neaparat pasionati de sporturile clasice, insa incearca mereu sa transforme totul intr-o competitie amicala, distractiva si dinamica, PUMA a creat conceptul de after-hours athlete. Putina competitie sanatoasa face viata mai interesanta, iar spiritul sportiv nu trebuie sa ramana doar apanajul profesionistilor, e pentru toata lumea.

PUMA sarbatoreste astfel sporturile after-hours, de la cele serioase (biliard, darts, pingpong) pana la cele mai putin serioase, orice mic concurs amical la care poti tine un scor si pe care-l poti juca eventual cu o bere in mana sau langa tine, oricum, alaturi de prieteni si niciodata singur. Si bineinteles, ii sarbatoreste pe protagonistii acestor sporturi,  the after-hours athletes, adica pe fiecare din noi atunci cand mai jucam un amical sau tinem un scor.

 

 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply