Cristi Dorombach

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

16 thoughts on “Pura logica

  1. avand in vedere ca suma e destul de maricica nu m-as atinge de ei, iar daca iti da suma asta pe mana probabil ca are si ceva incredere in tine 🙂 asa ca m-as abtine, poate doar daca stiu ca pot acoperi ulterior fara probleme suma as intra in bani, altfel nu! 😉

  2. Daca prima data ii tine figura, a 2a oara poate sa moara in strada de nevoie si nimeni n-o mai ajuta. Normal ca, ori ii rezolvi treaba, ori ii inapoiezi banii, daca esti om serios.

  3. Textul se mai gaseste in Google cache:

    De la Andrei Gheorghe cetire, retransmisie de la …

    “Nu pot sa-i sufar pe cei care au sa-ti dea inapoi bani si care te privesc in ochi taman in ziua in care trebuie sa-ti dea banii inapoi si iti spun linistiti, mirati, candizi, exasperati, semivinovati, ca n-au de unde. Sa ti-i dea inapoi adica. Totul incepe cu o intrebare: si cand mi-i dai inapoi ? Aaa, stai sa ma gandesc… pe 30. Ba, da’ esti sigur ca pe 30, ca-mi fac si io niste cacule… Da, frate, cum sa nu, sigur. Pe 30 primesc si eu niste bani. Iar pe 30 tu nu-l suni, ca ti-e putin jena (straniu cat de jena ti-e tie, cel facator de bine, fata de jena lui, cel nesimtit de rau). Si nu-l suni pe 30. Si-l suni pe 1, a doua zi. Si tot cu jena in glas, tot de prost ce esti, te balbai la telefon fara sa pui degetul pe rana. Cica l-ai sunat sa vezi ce mai face si cum mai merge. Si inainte de a inchide telefonul, cu ultimele sfortari, rusinat, balmajesti ceva de genul: ah, uite, absolut intamplator, imi… sarise din cap, acum mi-am adus aminte, da’ nu te supara ca nu-i nici o problema, intreb si io asa, cum intreb uneori cat e ceasul, mai stii ceva de banii aia ? O secunda de liniste si la fel de rusinat si la fel de intamplator raspunde si el: bai scuza-ma, am uitat. Ptiu, cum mi-o fi iesit asa din cap ? Scuza-ma, te rog, hai ca ti-i dau maine. Si maine se transforma in poimaine si raspoimaine in alta zi si el n-a primit banii, s-a imbolnavit mama lui, auzi ghinion: i s-a spart o teava, are nevoie de medicamente, a avut un accident, trece el sambata pe la tine sa ti-i dea si ziua se transforma in saptamana, saptamana in luna, jena in furie, furia in scarba si, daca ai noroc iti primesti banii inapoi, dar ramai cu constiinta faptului ca te-ai ajuns, n-ai decat bani in cap, iar el e o victima, un amarat care a avut ghinion si pana la urma ti-a dat banii inapoi si firaialdracu’ de hapsan, tot tu esti ala suparat. Banzai, frate ! Traiasca recuperatorii !”

    Eu unul ma regasesc… Voi? Respectele mele…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: