Radeti mai !

Azi e 1 aprilie, trebuie sa radem sa ne simtim bine, sa glumim si asa mai departe. In schimb, afara e gri, e innorat si ploua, e racoare, iar nervii sunt aruncati in directia traficului summit-ului NATO.  Mai mult decat atat, sunt oameni care stiu sa conduca dormind si la viteze mici pentru a nu lovi urat masina, sau sunt altii care nu se uita pe unde merg pentru ca probabil fac economie de lumina.

Peste toti astia sunt aia care nu stiu sa inteleaga ca e 1 aprilie, ca azi orice se intampla trebuie verificat din mai mult de 3 surse pentru a te sesiza ca nu e o pacaleala. Dar  noi,  stresati fiind, stim doar sa luam sa comentam si sa injuram in caz ca ceva nu e cum trebuie.

Pana una alta cam asa ne trebuie, sa stam sa ne dam in cap unii altora si sa uitam sa radem. In schimb ceilalti se vor uita de sus la noi si vor spune ca suntem niste neintelesi, iar noi ii vom considera pe ei retarzi si nebuni.

Dar, hey, azi e 1 aprilie. Radeti mai!  Au aparut papadiile?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: