Razboi deschis cu politia rutiera

Acum scriu in nume personal, deci o sa ne luam la bataie daca vad vreun deget pe masina mea, in schimb sunt sigur ca gandesc la fel ca si vecinii mei.

Povestea e scurta, azi dimineata, niste vecini de pe o strada alaturata mie s-au trezit cu avertismente pe masini. N-ar fi asta problema, dar … uite cum sunt parcate masinile acolo.

Adica vreun idiot de pensionar a reusit sa convinga politia rutiera sa puna avertismentele astea ca altfel vine sa ridice masinile parcate neregulamentar. Ceea ce se va lasa cu scandal. Intr-un cartier cu 2 locuri de parcare alocate unui bloc, la cate blocuri sunt, toate cu zece etaje, gandeste-te cate masini sunt. Si in fiecare seara, avem concert de claxoane, dar cel putin lumea stie ca trebuie sa ajunga acasa in functie de ora la care iese de la servici, daca nu… e mai greu.

Punct si de la capat. In sectorul 4 NU se ridica masinile parcate, asa ca sunt foarte curios de unde si cum va reusi politia rutiera sa ridice masini.

Si sa ii vad eu cumva ca incearca sa-mi ridice mie masina. N-am o ranga, dar caramizi si pietroaie sunt destule. Moaca unui politist storcita priceless, amenda pentru 6 luni de puscarie, vreo 500 de euro.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: