RCA de la Emag

Epoca in care magazinele online se adresau doar unui tip de produs a apus. De fapt cam asa s-a dus si bula domeniilor dot com. Nu stiau carei niste sa se adreseze si s-a investit mult in ele. Practic acum un magazin online nu mai trebuie sa fie locul de unde iti iei un singur produs, ci din contra, terbuie sa gasesti acolo cam tot ce se poate. Asa ca Emag vine cu inca un produs in lista de oferte: Asigurari RCAlink track
 

Si daca asta pare ca nu e buna, ei bine sunt ieftine. De fapt cred ca sunt si mai ieftine decat imi ofera mie preturile brokerul meu de asigurari. Asa ca daca citeste, ii recomand sa ia in considerare niste oferte mai tentante pentru la anul, ca sa stiu de unde fac alegerea. Partea buna e ca iti poti face pe net asigurare RCA a masinii in 3 minute cel mult. Si ma gandeam aici la 3 minute ca pierzi timp sa iti cauti talonul si sa cauti seria de sasiu pe acolo. Pentru cei care doresc exista si afliliere pentru RCA, cu procent din vanzari, daca aduceti clienti, se poate plati cu cardul, si ai Asigurare RCAlink track in 3 minute. O fi greu?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply