RCS – RDS sau cum ne luam amenda si ni se rupe

RCS-RDS si-au luat o ditamai amenda anul trecut de la protectia consumatorului cum ca factureaza in avans si cer banii cu o luna inainte pe niste servicii pe care nu le-au furnizat inca. Au stat cuminti, au platit amenda si au fost obligati de OPC ca sa scoata faza cu abonamentul in avans.

Credeti ca l-au scos? Nu. Au redus abonamentul cu o luna in avans, la 15 zile in avans. Adica se da perioada de facturare de la 1 pana la ultima zi a lunii. Data de plata a abonamentului din luna curenta, e ultima zi a lunii. In schimb pe data de 15 se emite o factura noua, cu restanta in conditiile in care nu a fost platita factura pana la acea data. Adica daca n-ai platit pana pe 15, inseamna ca nu vei mai plati toata luna.

Adica, eu la 16 ianuarie aveam deja  o factura neplatita, desi trebuie sa o platesc pana pe 31 ianuarie, pentru ca asa ii obliga OPC-ul.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: